Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Geniet nogmaals mee van de massale, officieuze kampioenspogo!

We hebben dit seizoen heel wat pogo's gezien. We hebben staan springen in De Kuip, door heel Europa en natuurlijk in onze eigen Johan Cruijff Arena. Was die van zondag de meest massale? Misschien wel. Maakt ook niet uit, het was in ieder geval prachtig om te zien. Filmpje!

13 mei 2019 - 11:36

Het zonnetje brak uiteindelijk door boven de Johan Cruijff Arena, maar er moesten wel eerst wat donkere wolken worden weggespeeld. FC Utrecht kwam binnen één minuut brutaal op voorsprong. Gelukkig zagen we Ajax daarna een energie aanboren die we nog niet vaak hebben gezien.

Er werd een kwartet doelpunten gemaakt en ondertussen kwam er goed nieuws door uit Alkmaar. PSV stond te verliezen en zou de achterstand niet meer ongedaan maken. De gevolgen laten zich raden: Ajax staat drie punten los, met een veel beter doelsaldo bovendien.

Dus was het reden voor feest! Een schaal hebben we nog niet gezien, maar dat komt wel. Die drie dagen wachten kunnen er ook nog wel bij. En woensdag is het dan zo ver. Maar wachten op een schaal betekent niet dat je ook de festiviteiten maar moet uitstellen.

Je kunt best alvast een voorschot nemen. Dat is dan ook precies wat er kort na 16.15 uur gebeurde, met de F-side als aanjager. Wat volgde, was een massale pogo. Zo'n beetje de halve Johan Cruijff Arena deed eraan mee en het was schitterend om te zien. Zoals het ook schitterend was om ertussen te staan.

Ook @Ventos behoorde tot de hossende massa. Hij liet zich camera draaien en schoot wederom zeer fraaie beelden. De video is het terugkijken meer dan waard en dan is dan ook precies wat we jullie aanraden om te doen. En vervolgens vind je op YouTube nog veel meer sfeerbeeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >