Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

'Fissa is lit' in kleedkamer bij KNVB-bekerwinnaar Ajax

Als je na vier seizoenen eindelijk weer eens een prijs wint, ben je blij. Ook als het 'slechts' de KNVB-beker betreft. We hopen vooral dat dit pas het voorspel is. Er is nog zo veel om voor te voetballen! De beelden uit de kleedkamer van Ajax smaken alvast naar meer.

06 mei 2019 - 15:50

“Ik zet herres, ik zet herres op die flank als David Neres,” horen we uit de speakers galmen. En de selectie zingt vrolijk mee. De passage is afkomstig uit een track van Sevn Alias over zijn favoriete club... Ajax natuurlijk!

De eerste minuut van de nieuwe track werd laatst al gedeeld via platforms van Ajax, inmiddels is ook de volledige versie te beluisteren. De track blijkt populair en wordt dus zelfs gedraaid in de kleedkamer zodra er iets valt te vieren.

Het doet een beetje denken aan de rap van Ryan Babel, maar dan een moderne variant hiervan. “Ik heb je back net Nico, Nico Tagliafico,” horen we verder. “Heb controle als Frenkie de Jong,” vingen onze oren verder op. De complete lyrics kun je hier lezen, luisteren doe je dan weer daar!

Het is leuk om eindelijk weer eens Ajaxspelers met een prijs in hun handen te zien staan, maar je merkt ook dat er wordt gefeest met de rem erop. Zoals wij in Londen juichten met de rem erop. Het is immers toch vooral de bedoeling dat er in de prijzenkast nog iets naast de beker komt te staan.

Of dat lukt, merken we spoedig genoeg. Laten we het hopen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >