Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Doe mee en win het Ultieme Ajax Fanboek!

Dat Ajax een grote club is, dat weten jullie allemaal wel! Maar er valt nog veel meer te ontdekken over Ajax. En dat kan ook, want wij mogen tien mooie Ajaxboeken weggeven aan leden van de Ajax Kids Club!

02 mei 2019 - 11:41
ultieme-fanboek-1200

Het Ultieme Ajax Fanboek van schrijver Yoeri van den Busken kwam al eerder uit, maar met een harde omslag. Binnenkort verschijnt hetzelfde boek in een nieuw jasje, namelijk met een zachte cover. Deze is vanaf 7 mei te koop in de winkels.

Maar ho, wacht, wij mogen er dus tien weggeven aan onze leden!

Het stoere fanboek is echt supergaaf. Via foto’s en verhalen krijg je een kijkje achter de schermen bij de grootste club van Nederland. Je leest alles over het Ajax van toen, maar ook zeker van vandaag.

Wie zijn de grootste helden uit de geschiedenis van Ajax? Hoe ziet de kleedkamer eruit? Waar trainen de spelers en hoe ziet een dag van een Ajaxspeler er nou eigenlijk precies uit? Hoe komt Ajax aan het rood-witte shirt? In het Ultieme Ajax Fanboek vind je alle antwoorden!

Om kans te maken op het boek moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met donderdag 9 mei.

Prijsvraag: hoe vaak is Ajax kampioen van Nederland geworden en hoe vaak won het de KNVB-beker?

[gravityform id="295" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >