Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

De 34 mooiste foto's in strijd om door kampioenen gesigneerd shirt!

Wij vroegen om jullie mooiste foto van seizoen 2018/2019. Dat deden we natuurlijk niet zomaar. Het was een prachtig seizoen en we hebben gesigneerde shirts te verloten! Nou, dat hebben we geweten... We kregen 1500+ inzendingen binnen. Dan kunnen we net zo goed een fotoverslagje maken!

28 mei 2019 - 14:28
openerfotowedstrijdcar

Het was inderdaad een unaniem, belachelijk groot succes, om met de befaamde woorden van Ivo Niehe te spreken. Eigenlijk net als het seizoen van Ajax. Dat was ook een unaniem, belachelijk groot succes. Er ontbreekt slechts één ding...

Nou ja, dat ene ding doet eigenlijk maar weinig af aan het seizoen dat we samen hebben beleefd. Onze harten kloppen harder dan ooit voor Ajax en we hebben ervan genoten. We hebben er onwijs van genoten en koesteren seizoen 2018/2019 voor altijd.

Tijdens dat fantastische seizoen zijn mooie dingen gebeurd. Er zijn heel mooie dingen gebeurd en enkele van die mooie momenten zijn vastgelegd op beeld. Daar komen de gesigneerde shirts in beeld, want die verloten onder de makers van de mooiste beelden.

We hebben de 34 leukste inzendingen in een fotoverslagje gegoten. En het fotoverslag is ook onze manier geworden om de winnaars bekend te maken. Als jij jouw inzending spot met een onderschrift voorzien van twee sterretjes, mag je een gat in de lucht springen. Dan ben jij namelijk winnaar van een Ajaxshirt met handtekening van alle kampioenen!

De winnaars ontvangen spoedig bericht!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >