Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekerfinale en toetje bij Arena door de ogen van een Ajacied

We beleefden een heerlijk dagje Ajax in het hol van de leeuw en het leverde de Amsterdammers ook nog eens een prijs op. De eerste van hopelijk meerdere prijzen. @pi_alfa liet zijn camera weer draaien en zorgt daarmee dat we nog eens fijn kunnen nagenieten van de 4-0-bekerzege op Willem II.

06 mei 2019 - 15:18

Volgens officiële cijfers waren er zo'n 15.000 Ajaxsupporters aanwezig in De Kuip om te zien of het Ajax zou lukken om het eerste zilverwaar binnen te slepen. Dat lukte en dat gaf reden voor een bescheiden, maar heerlijk feestje. Natuurlijk zijn we vooral benieuwd of we eerdaags ook een landstitel kunnen bejubelen en over een Champions League-finale durven we amper te dromen.

Hoe dan ook, in De Kuip was het gezellig. Het is altijd goed om de boel in Rotterdam over te nemen en dat lukte uitstekend, zoals op bovenstaand beelden goed is te zien. Zingen, springen en juichen voor Ajax Amsterdam.

Pogootje erbij? Natuurlijk, we zijn er toch. Geen probleem, doen we gewoon. Ook het zwaaien met de door SV Ajax uitgedeelde shirtjes leverde weer mooie beelden op.

@pi_alfa liet zijn camera draaien en legde het allemaal vast en was ook van de partij toen de spelersbus terugkeerde bij de Johan Cruijff Arena. Daar ontstond nog een spontaan bekerfeestje tussen spelers en supporters. Hopelijk is het allemaal een opmaat naar meer... 

Voor nu gewoon even genieten van de beelden en dan woensdag weer verder. Hup!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >