Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden vieren alvast voorzichtig kampioenschap!

De kampioensschaal moet nog uitgereikt worden, maar jonge supportertjes van Ajax vierden zondag alvast een feestje! Ajax won met 4-1 van FC Utrecht en PSV verloor in Alkmaar met 1-0 bij AZ. Het kan niet meer misgaan. Feestje!!!

13 mei 2019 - 10:15
1200-akc-utrecht

Wat was het een fijne dag om Ajax Kids Clubmascotte te zijn. Eerst met de spelers het veld op en daarna was het genieten geblazen op de tribune. De Ajaciedjes zagen hoe hun cluppie met dikke cijfers van Utrecht won. Ondertussen verloor PSV en dus barstte er een kampioensfeestje los in de Johan Cruijff Arena.

Toch was het heel even schrikken, want Utrecht scoorde al na 38 seconden. Pffff!!! Gelukkig raakten de Ajacieden niet in de war. Helemaal niet zelfs! Klaas Jan Huntelaar, Donny van de Beek en Dusan Tadic (twee keer) zorgden dat Ajax dik met 4-1 won. Toen zeker was dat PSV verloor, kon het feest in het stadion beginnen.

Huh, maar waar was de kampioensschaal dan? Ha, deze kon nog niet omhoog. We moeten nog even geduld hebben. Ajax staat nu drie punten voor op PSV en heeft een veeeel beter doelsaldo. Zelfs als Ajax woensdag van De Graafschap verliest, kan PSV Ajax niet meer inhalen. Nou ja, het kan wel, maar dat gebeurt natuurlijk niet. Ajax wordt gewoon kampioen en heeft ook nog eens de KNVB-beker gewonnen. Tjonge!

Tot woensdag kunnen we in elk geval genieten. En we hebben foto's. Veel foto's dit keer. Ze zijn gemaakt door De Brouwer, dus kijk maar snel. Laat je ook nog even weten wie jij de beste Ajacied vond tegen Utrecht? Stemmen kan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >