Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden winnen nog meer prijzen bij toernooi in Olympisch Stadion!

Alsof het winnen van de dubbel nog niet genoeg was, werd er ook op het SV Ajax-voetbaltoernooi weer om de prijzen gespeeld. Het toernooi vond dit keer plaats in het Olympisch Stadion, waardoor het al een prijs was om mee te doen: voetballen in een stukje geschiedenis is tof!

20 mei 2019 - 11:27

Het Olympisch Stadion was 's ochtends nog het terrein van een Ajax Kids Tour, maar 's middags was het toch echt weer tijd voor het SV Ajax-voetbaltoernooi. Het is traditie om na afloop van het seizoen op een toffe plek te voetballen en aangezien de Johan Cruijff Arena al bezet was...

...weken we uit naar het Olympisch Stadion! En een andere traditie werd gelukkig weer in ere hersteld: de schaal was van de partij! Zelfs als je niet won, was het prijs door met de schaal op de foto te gaan. Tof, nietwaar?!

Behalve foto's maken werd er natuurlijk ook gevoetbald, met als inzet: een schaal! Op de foto met de schaal en een schaal mee naar huis? De winnaars van zaterdag deden het gewoon! Gezien de opperbeste kampioensstemming was ons toernooi bij voorbaat al zo'n beetje geslaagd.

En achteraf natuurlijk helemaal! Geniet nog eventjes dankzij de foto's van De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >