Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden bij JC Arena getrakteerd op feestelijk heldenonthaal!

Oh jongens, wat gebeuren er dit seizoen toch mooie dingen bij Ajax! De festiviteiten rondom het uiteindelijke kampioenschap zijn hier ook weer een prachtig voorbeeld van. Zo mooi als nu was het bij de vorige schaal niet, hoor. Echt niet. Toen was er geen heldenonthaal bij de Johan Cruijff Arena!

16 mei 2019 - 09:49

De JC Arena was toen nog niet eens de JC Arena, maar daar gaat het niet om. Er heerste chagrijn rond de club, want het voetbal leek nergens op en we voelden allemaal dat het ons door de vingers aan het glippen was. We hebben ook inderdaad wat zware jaren gehad...

Het was telkens net niet. Of zelfs een keertje helemaal niet. Dat deed pijn en frustratie kropte zich op, maar dat hebben we allemaal van ons af kunnen feesten. En hoe! We beleefden zondag, dankzij het officieuze kampioenschap, al een prachtige dag en we deden het woensdag nog eens dunnetjes over!

Er was op De Vijverberg slechts plek voor 550 Ajacieden in het uitvak en dus was het druk in Amsterdam. Heel erg druk. Een deel van de Ajaxsupporters aanwezig in de hoofdstad besloot zich te verplaatsen naar het stadion om de spelersbus te onthalen. Wat er toen gebeurde, zal je verbazen!

De mini-huldiging na de overwinning op FC Utrecht (4-1) was al fantastisch, maar de officieuze huldiging kort na middernacht overtrof veel... zo niet alles! Er was vuurwerk, er was feest, er werd geklommen en er gebeurde haast te veel om op te noemen. Gelukkig is er ook gefilmd!

Er is gefilmd door Ajax, maar ook door AT5. Het leuke daarvan is dat je de zaken vanuit diverse perspectieven kunt kijken. Eigenlijk raden we aan vandaag gewoon zo min mogelijk uit te voeren, lekker na te genieten en trots te zijn op de club.

Maar met dat laatste is iedereen al begonnen, zo lijkt het, anders waren deze toffe beelden nooit mogelijk geweest! Dus dat zit wel goed!

https://twitter.com/AT5/status/1128800035523715072

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >