Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

100.000 Ajacieden doen massale pogo tijdens huldiging op Museumplein

Het hele seizoen van Ajax was een aaneenschakeling van mooie momenten. Dat kon tijdens de huldiging op het Museumplein dus niet anders. En inderdaad, er deden zich verschillende mooie momenten voor. Het aller-, allermooiste? Als je het ons vraagt, was dat de massale pogo die 100.000 Ajacieden uitvoerden.

17 mei 2019 - 15:55

Heb je wel eens alle mensen op een compleet gevuld plein, in Amsterdam of elders, zich zien omdraaien om het feestje van een extra tintje te voorzien? Nou, wij niet... Tot de huldiging van Ajax op het Museumplein dan tenminste, want het winnen van de dubbel doe je in stijl!

En als het gaat over dingen in stijl doen, dan is een feestje op de tribunes – of in dit geval grasveld – nooit ver weg, want dit seizoen was alles rondom Ajax een feestje. Het kon niet op, van begin tot eind en we kunnen het eigenlijk maar op één manier beschrijven: fissa is lit!

Het was zeker aan donderdag op het Museumplein, de 100.000 Ajacieden waren lekker gaande! Het voelt nog een beetje gek dat het fantastische seizoen 2018/2019 plotseling is afgelopen, maar er was absoluut sprake van een mooie afsluiter!

Het was geen negentig minuten lang gekkenhuis op de tribune, maar negen maanden. Of iets in die richting. En heus niet alleen op de tribune. We hebben ervan genoten en we zijn pas amper gestart met nagenieten, maar als je dan toch hard nageniet, pak dan ook deze video van @Ventos even mee!

Na een paar dagen feesten heeft @Ventos ook zijn YouTube-kanaal weer bijgewerkt. De heerlijkste beelden zijn erop verschenen. Ga er gewoon rustig voor zitten en herbeleef de laatste, magistrale week lekker opnieuw. Van Utrecht-thuis tot De Graafschap-uit en als afsluiter de huldiging, heerlijk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >