Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes, nieuwe Ajaciedjes dinsdag op de deurmat!

De nieuwste Ajaciedjes valt dinsdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Het blad staat weer vol toffe Ajaxdingen, dus zorg dat je 'm eerder uit de brievenbus plukt dan je vader, moeder, broertje of zusje!

27 mei 2019 - 10:06
cover-ajaciedjes-1200
De nieuwe Ajaciedjes valt dinsdag 28 mei op de deurmat! © Ajax Kids Club

Het is natuurlijk een bijzondere Ajaciedjes geworden, want er viel heel wat te vieren! Ajax werd landskampioen en won ook nog eens de KNVB-beker. Daarom vroegen we onze tekenaar Henri Goldsmann een speciale cover te maken. Nou, dat kun je wel aan hem overlaten, zoals je hierboven ziet!

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Donny van de Beek staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je - hoe kan het ook anders - een supergave kampioensposter!

Maar er is meer. Er is altijd meer! Wil je weten wat Donny van de Beek naast voetballen nog meer leuk vindt? Ajax Kids Clublid Jasmijn Hop (8 jaar) mocht de middenvelder flink wat vragen stellen. Ook spraken we Kasper Dolberg. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij vond het superleuk!

Mascotte Lucky ging weer op pad voor een afspraak met Ajaxtrainer Erik ten Hag. De twee hadden een leuk gesprek over het afgelopen jaar en het succes van de club. Ten Hag: "Ik wil alle Ajaxsupportertjes feliciteren met hun mooie cluppie!"

Verder is Klaas Jan Huntelaar helemaal de weg kwijt in ons blad, dus aan jou de taak om hem te helpen om de weg terug te vinden…

Wil jij ook de Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >