Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word vaandeldrager bij bekerfinale Ajax Vrouwen!

Ajax en PEC Zwolle strijden zaterdag 11 mei om de KNVB beker voor vrouwen. Voor die wedstrijd in het stadion van Excelsior wordt nog gezocht naar vaandeldragers! Wij mogen vier plekjes onder onze leden verloten!

26 april 2019 - 10:54
bekerfinale-vrouwen-12001

We zoeken vier vaandeldragers die de vaandel van ons aller Ajax dragen. Als de speelsters het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers en die van PEC Zwolle de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en wie weet help jij daar fijn aan mee.

Na de opkomst mag je de wedstrijd natuurlijk lekker vanaf de tribune bekijken, samen met een van je ouders of begeleiders. Of een vriendje of vriendinnetje.

Deze prijsvraag is bedoeld voor leden van de Ajax Kids Club en Ajax Jonge Schare van 10 tot en met 14 jaar. Om kans te maken moet je natuurlijk nog wel even het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met woensdag 1 mei. Een dag later moeten we de winnaars doorgeven bij de KNVB.

Prijsvraag: De speelsters van Ajax wonnen in de halve finale met 3-2 van FC Twente. Wie maakte de winnende derde treffer voor Ajax Vrouwen?

De bekerfinale voor vrouwen wordt zaterdag 11 mei om 20.00 uur afgetrapt. De kaartverkoop is al begonnen via de KNVB Ticketshop. Een ticket voor de finale kost 7,50 euro en groepen vanaf tien personen betalen 5 euro per kaartje.

[gravityform id="287" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >