Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - Excelsior?

We zoeken weer ballenjongens en -meisjes voor de wedstrijd tegen Excelsior op zaterdag 13 april, aftrap 18.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

04 april 2019 - 14:05
ballenjongens-ajaexc-1200

Het is spannend in de eredivisie. Ongemeen spannend zelfs, want Ajax en PSV moeten met elkaar uitmaken wie kampioen van Nederland wordt. De prijzen worden bijna verdeeld en dus wil je daar graag bij zijn.

Als lid van Ajax Jonge Schare maak je in elk geval kans als je meedoet met onze prijsvraag!

Want als beide ploegen aftrappen, sta jij als ballenjongen of -meisje al in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Excelsior. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je hebt het vast wel eens gezien!

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot maandag 8 april, 14.00 uur. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 7-1 van Excelsior. Welke drie basisspelers van Ajax werden in dat duel gewisseld?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Tot einde seizoen word je al lid voor een tientje! 

[gravityform id="271" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >