Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wij geven 14 startbewijzen voor de 14K Kids Run weg!

Ben je een beetje sportief? Dan moet je even doorlezen, want we mogen iets leuks weggeven. Precies veertien startbewijzen voor de Cruyff Legacy 14K Kids Run. Ben jij van de partij?

08 april 2019 - 14:44
kids-run-1200

Er wordt van alles voor volwassenen geregeld, maar er is ook een speciale Kids Run. Daarvoor kun jij je inschrijven, maar wij geven aan onze leden ook veertien plekjes weg. Het getal veertien is natuurlijk niet zomaar gekozen, want dat was het rugnummer van Johan Cruijff.

Het evenement wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 mei 2019. De Kids Run begint om precies 14.14 uur. De Kids Run is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 13 jaar en deelname kost 5 euro.

Voor de start bij het Olympisch Stadion in Amsterdam is er natuurlijk nog een warming-up, samen met Cruyffie en onze eigen Lucky. Daarna begint de Kids Run, waarbij je uiteindelijk de eindstreep behaalt in een feestelijke Johan Cruijff Arena!

Wil jij meedoen aan de Kids Run en kans maken op gratis startbewijzen? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 14 april.

Prijsvraag: van welke voetbalclubs was Johan Cruijff allemaal trainer?

[gravityform id="276" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >