Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Van Londense hemel vol voetbalshirts naar het nieuwe paradijs van Spurs

En zo zijn we ineens in Londen! Nou ja, niet ineens.... Er ging een hele reis aan vooraf. Eigenlijk werken we hier al sinds de zomer naartoe. En als beloning worden we getrakteerd op een fantastisch uitvak, in het geweldige nieuwe stadion van Tottenham Hotspur. Wij gingen kijken bij de training!

29 april 2019 - 23:36
openerfotoslondencar

Er zijn dinsdag in totaal 2976 Ajacieden van de partij om hun cluppie aan te moedigen. Dat doen we wel vaker, aanmoedigen... Maar negentig minuten lang schreeuwen voor je club met als inzet een finaleplek in de Champions League? Dat overkomt ons zelden.

Wij snappen best dat je er een beetje zenuwachtig van wordt. Het gebeurt ongeveer eens per twintig jaar dat Ajax de kans krijgt om de finale van het kampioenenbal te halen. Een beetje afleiding kun je dan goed gebruiken. Nou, die afleiding hebben we gevonden!

Wij kunnen een bezoek aan de Classic Football Shirts Shop London echt van harte aanbevelen. De winkel bevindt zich in een zijstraatje van Brick Lane, wat sowieso leuk is. Sla linksaf – of rechtsaf, dat ligt er aan uit welke richting je komt – en je treft ineens allerlei soorten en maten voetbalshirts van vroeger.

Jeugdsentiment galore! Net als een finaleplek van Ajax in de Champions League, zeg maar. Het aftellen is nu echt begonnen. Nog een klein dagje volhouden!

De foto's zijn van Ajax Life en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >