Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tijdens dit Europese avondje komt Ajax mee met de wereldtop!

Alles zat erop, alles zat eraan. Alweer! We worden verwend dit seizoen tijdens Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena en stel nu dat Ajax dit kunststukje kan herhalen in Turijn... Wie weet volgt er dan nog wel eentje. Want een wedstrijd als Ajax - Juventus smaakt naar meer, veel meer!

11 april 2019 - 03:34
fotosjuveopenercar

Er ontbrak slechts één ding en dat was het winnende doelpunt. De ploeg van Erik ten Hag was op jacht en het zou ook verdiend zijn geweest, maar tegelijkertijd weet je dat je tegen Italianen op je hoede moet zijn. Gelukkig bleef het dit keer bij een bal op de paal...

Het mooie van deze 1-1 is ook wel weer dat we de schoonheid ervan kunnen inzien. Het was echt genieten van het spel van Ajax en zo'n gekke uitgangspositie voor de return is dit ook weer niet. Ja, Ajax moet scoren in Turijn. Maar dat moest het in Madrid ook. Twee keer zelfs...

We weten hoe dat afliep! Anders had Ajax niet in de kwartfinales gestaan. Lukt het ook om de beste vier te bereiken? Wie weet, het antwoord volgt volgende week! Eerst mogen we een klein beetje nagenieten, want wat gebeurde er weer veel! Van choreografie tot zingen en van balen tot juichen...

Een Europees avondje is het mooiste dat er bestaat, dit keer in beeld gebracht door De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met kijken naar foto's van Ajax - Juventus, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Er zijn weer volop kandidaten. Ga jij voor de sublieme Frenkie, Veltman die zich terug knokte of de niet te stoppen Neres? Breng hier je stem uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >