Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Niet normaal dit! Juve-uit gezien door de ogen van een Ajacied!

Ja hoor, het is weer zo ver! Er is een fijne samenvatting binnen van de awayday die 2100 Ajacieden in Turijn hebben beleefd! Het was fantastisch, maar dat kan haast geen verrassing meer zijn. Ajax won op bezoek bij Juventus met 1-2 en plaatste zich voor de halve finales van de Champions League! Prachtige beelden!

18 april 2019 - 11:06

Het is eigenlijk vaste prik om 'door de ogen van'-filmpjes te delen. Gewoon omdat het zo puur laat zien hoe je als uitsupporter zo'n tripje beleeft. Het is meer dan een wedstrijd, meer dan een dag, maar onderaan de streep is het iedere keer fantastisch.

En al helemaal wanneer je Ajax zichzelf bij de beste vier clubs van Europa ziet voetballen! Het kan eigenlijk niet beter. Of, nou ja, stiekem ook wel natuurlijk, want we zijn nog niet helemaal klaar. Er is een kans om de finale te halen. Misschien is die wel groter nu we op Spurs stuiten...

Maar laten we nog niet te veel dagdromen. Laten we eerst nog een keertje terugkijken en genieten. Reserveer daarom zo'n acht minuten van je tijd en check de beelden van @pi_alfa. Het is je tijd meer dan waard, het is fantastisch en we zitten toch nog op de roze wolk, dus neem het ervan!

De beleving is dit keer alleen niet gefilmd vanuit het uitvak, maar vanaf de lange zijde. Dit maakt het perspectief iets anders, maar het biedt wel een voordeel: je hebt een prachtig overzicht van de 2100 Ajacieden in het uitvak die een topavond beleven. Kijk die pogo eens gaan, een heerlijk gezicht!

De video is dus van @pi_alfa en check ook vooral zijn YouTube-kanaal voor nog veel meer pracht en praal. Op naar meer!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >