Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Juich mee na fraaie loopactie en voetbeweging van Ziyech!

We waren de hele dag al op van de spanning en toen het eventjes duurde voordat Ajax de ban brak, begonnen de zenuwen serieus toe te nemen. Maar toen was daar Hakim Ziyech. De creatieveling kan er ook zonder bal wat van, want hij opende op uiterst fraaie wijze de score bij Ajax - Vitesse (4-2).

24 april 2019 - 15:56

Steeds als je een herhaling checkt, wordt het doelpunt van Ziyech een beetje mooier. De voorzet van Dusan Tadic was al top, maar de actie van de nummer 22 mag er ook zijn. Hij draait een soort van achterstevoren weg bij zijn bewaker en voelt – op een of andere manier – instinctief aan waar de bal is.

Als je op de F-side stond, moet je net geluk hebben gehad als je in één keer zag wat er allemaal gebeurde. Grote kans dat je net de bal aan het volgen was, terwijl Ziyech zijn mooie actie uitvoerde. Dan lijkt het 'slechts' een simpele intikker.

Maar schijn bedriegt dus, zoals je prima kunt zien op deze video van @Ventos. De camera draaide namelijk weer en we raden aan om de eerste halve minuut diverse keren te bekijken. Dan kun je de ene keer kijken naar Ziyech en de andere keer naar de reactie van de supporters. Beter wordt het niet!

Ventos maakte tijdens Ajax - Vitesse en voorgaande wedstrijden nog veel meer sfeervideo's. Check zijn YouTube-kanaal om die ook te bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >