Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke beelden Ventos: uitvak wordt gek na 1-2 De Ligt!

Zijn jullie al een beetje hersteld van het Wonder van Turijn? Nee, wij ook niet hoor. We genieten nog volop na en bij dat proces kun je de beelden van Ventos altijd prima gebruiken. Hij filmde de 1-2 van captain Matthijs de Ligt en wat dat teweegbracht in het uitvak.

17 april 2019 - 13:55

Het filmpje hierboven heeft alles! De hele opbouw naar een fantastische apotheose komt langzaam tot wasdom. Kijk maar gewoon en beleef de hele handel nog een keer! We zien hoe Donny van de Beek een corner verdient en hoe Lasse Schöne zich richting cornervlag voor het uitvak begeeft. 

Nou staan wij normaal gesproken niet gelijk op de banken bij hoekschoppen van Ajax, maar in Turijn liep het allemaal anders! Dit werd de hoekschop der hoekschoppen, want het leverde Ajax een voorsprong op! Niemand minder dan De Ligt was daarvoor verantwoordelijk.

De jonge aanvoerder komt seconden na de trap van Schöne hoog. Heel hoog zelfs, waarbij hij boven de Juve-verdedigers uittorent. We zien het met eigen ogen gebeuren. De Ligt knikt de bal tussen Daniele Rugani en Alex Sandro gewoon in de touwen. 

En dat levert bovenstaand feest op. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam! Het uitvak explodeert en is uitzinnig. We weten niet eens waar we met onze karrenvracht aan vreugde heen moeten. Gaat het dan echt gebeuren? Godallemachtig... 

Nou ja, kijk en geniet nog eens met ons mee. En zing ook mee: "Hij zit erin, hij zit erin, hij zit erin, hij zit errriiiiin!"

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >