Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Hangen en wurgen, slechts 0-1, maar Ajax wint in Groningen!

Het ging zeker niet gemakkelijk. Het was zwaar, het was spannend. En misschien kwam er zelfs wel een tikje geluk bij kijken. Maar feit is dat Ajax heeft gewonnen van FC Groningen. Het werd 0-1, dankzij Klaas Jan Huntelaar en we zijn er nog amper van bekomen! Deze horde is genomen.

21 april 2019 - 13:05
fotosgroningencar

De titelstrijd nadert zijn climax en dan is Groningen-uit niet zomaar Groningen-uit, maar gewoon een potentiële bananenschil. De grooen-witten hadden dit kalenderjaar in eigen huis nog niet verloren en kregen de laatste drie potjes zelfs geen doelpunt tegen.

Ga er dan maar aanstaan, als het geloof weer terug is en de play-offs lonken. Als je dan ook nog weet dat Ajax het altijd lastig heeft tegen de Groningers, dan is het op voorhand al spannend. En tijdens de wedstrijd ook, nondeju!

Het was spannend, het bleef spannend en ja... Het bleef spannend. Tot de allerlaatste seconde. Maar gelukkig konden toen de handjes in de lucht! Dat kon eerder al, dankzij Huntelaar dus, maar in de laatste tien minuten gebeurde er nog van alles. Dubieuze momenten, momenten die verkeerd hadden kunnen aflopen. Noem het allemaal maar op.

Het ging goed, gelukkig ging het goed, maar wat scheelde het weinig! Hoe dan ook, Ajax blijft op titelkoers en heeft nog drie overwinningen nodig. Nog maar drie, nog negen punten. Het voelt zo dichtbij, maar de weg is nog zo lang... Niets is wat het lijkt, we mogen nergens op vooruitlopen. Dinsdag alweer Vitesse-thuis!

De foto's van Groningen-uit zijn gemaakt door Ajax Life en Pro Shots.

Ben je klaar met foto's kijken? Dan heb je vast een idee gevormd over de Ajacied van de Wedstrijd. Wij zijn benieuwd naar jouw idee hierbij. Als je het leuk vindt, kun je het ons laten weten wie we die eretitel moet krijgen. Dan gaan we vervolgens turven. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >