Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Laatste Kaarten Actie Ajax - Excelsior (UITVERKOCHT)

Ja hoor, we hebben weer een fijne Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - Excelsior voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een prima deal!

05 april 2019 - 10:23
LKA-excelsior-1200

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT

Het is ongemeen spannend in de eredivisie, want Ajax en PSV knokken in de laatste fase van de competitie om de landstitel. Lukt het Ajax nog om de Eindhovenaren in te halen...? Het zal knap lastig worden!

Tijdens deze spannende weken kun je er maar beter live bij zijn in het stadion. Dus nu in actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax zaterdagavond 13 april wilt supporteren wanneer Excelsior op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap staat geprogrammeerd om 18.30 uur.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we op deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Doen we gewoon!

Tegenstander Excelsior staat op moment van tikken op de vijftiende plek in de eredivisie en heeft de punten ook hard nodig. De Kralingers willen nacompetitie uiteraard ontlopen. Onderschatting is dus geen goed idee. Dat is het nooit trouwens. Eerder dit seizoen won Ajax op bezoek in Rotterdam met liefst 7-1. 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! -- UITVERKOCHT --

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je word tot einde seizoen al lid voor een tientje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >