Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

F-side viert de gelijkmaker: 'Jalalalaalalaalalaa, Neres!'

Het is vaste prik om de tweede helft te starten met het zingen van 'Three Little Birds'. Als het liedje wordt weggedraaid omdat de rust echt is afgelopen, nemen de supporters het vaak over. Maar het gezang werd dit keer bruut verstoord. David Neres gaf het startschot voor een feestje!

11 april 2019 - 18:46

Ajax kwam in de laatste minuut van de eerste helft op achterstand, maar zette dit direct weer recht in de eerste minuut van de tweede helft. Als je op Teletekst kijkt, zit er maar een minuutje verschil tussen. Al stond Juventus toch echt een kwartiertje op voorsprong.

Hoe dan ook, als Ajax een belangrijk doelpunt maakt in de kwartfinales van de Champions League, dan is het natuurlijk feest. En van dat feest zijn leuke beelden beschikbaar, gemaakt vanaf de F-side, door @Ventos. Je moet alleen wel voorzichtig zijn. Daarom geen beeld van het doelpunt zelf.

Wat maakt het uit? Het is veel leuker om naar supporters te kijken... En al helemaal naar supporters die een doelpunt van Ajax bejubelen! Het ging na de 1-1 weer heerlijk los en stiekem zaten we zelfs te wachten op meer, maar het kwam er net niet van...

Dat doet echter niets af aan de prestatie, want het spel was ook tegen Juventus weer om je vingers bij af te likken. Het is en blijft geweldig om een ploeg zo talentvol als Ajax met onwijs veel plezier te zien voetballen. Nog maar een rondje extra doen? Op naar Turijn!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >