Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Even kijken naar mooie dingen die op de tribunes gebeurden!

Het gaat veel over dingen die werden verpest, maar laten we ook aandacht besteden aan zaken die wel gewoon leuk waren. We beleefden ook rondom Ajax - Juventus (1-1) een bijzonder Europees avondje in de Johan Cruijff Arena. Een kleine compilatie.

11 april 2019 - 15:11

De beelden van @pi_alfa zijn altijd de moeite waard, maar als je deze video bekijkt, heb je direct een soort alternatieve samenvatting van Ajax - Juve te pakken. We doelen niet op allerlei spelsituaties, maar op de mooie dingen buiten de lijnen.

Het filmpje duurt een minuutje of twee, maar zo’n beetje alles komt voorbij: van zwaaien met de vlaggetjes tot de fraaie choreo en het meer dan verdiende applaus dat de Ajaxspelers in ontvangst mochten nemen.

Als toetje kwam ook nog de uptempo-versie van de Ajax Marsch voorbij. Die hoorden we voor het eerst en als je het ons vraagt, gaat die zaterdag alweer op herhaling. Kom maar door, hoor, het was tof!

En zo werd het gelukkig toch nog een mooie avond. Want laten we niet vergeten dat er sprake was van een valse start. Een valse start die voor veel vraagtekens zorgde...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >