Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit is wat er gebeurt als Neres op je afrent na de 3-1!

Wat een mazzel dat er video’s zijn gemaakt van de taferelen na de 3-1! Stel je voor dat we alle gebeurtenissen moesten beschrijven…. Dan hadden we beter een boek kunnen uitbrengen. Pak daarom een rustig momentje om al het leuks even terug te kijken.

01 april 2019 - 19:15

Als je David Neres voorin hebt lopen, kunnen tien Ajacieden al genoeg zijn om PSV te verslaan. De Braziliaan telt op sommige dagen blijkbaar voor twee. Hij tilde zo’n beetje eigenhandig te score naar 3-1, door een penalty te forceren en het zelf af te maken.

Het definitief beslissen van de topper in het voordeel van Ajax zorgde voor ongekende taferelen in de Johan Cruijff Arena. Er werd gejuicht, uiteraard werd er gejuicht! Het hele stadion ging uit zijn dak en de minuut die volgde, hing van mooie dingen aan elkaar.

Er werd niet alleen gejuicht, maar ook gooide Neres zijn shirt weg voordat hij in het publiek dook! De overige spelers volgden al snel en zelfs de wissels meldden zich in de hoek. Ajax blijft tweede, maar stel dat het straks prijs is. Hoe mooi wordt dit dan?!

We moeten het voor nu eventjes doen met het winst op de grote concurrent en verse hoop voor de titelrace. Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan, waarin een heleboel zal gebeuren. Maar wat? Dat weten we nog niet...

Laten we daarom nog maar even lachen om Hakim Ziyech die shirt van Neres terugvraagt aan de supporters.

https://twitter.com/ajaxlife/status/1112609367461896192

https://twitter.com/ajaxlife/status/1112410596518084609

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >