Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Blijdschap stijgt ook uitvak naar het hoofd na 0-1 van KJH!

Er wordt wel eens gezegd dat er sinds de entree van de VAR voorzichtiger wordt gejuicht. Nou, niet in het Groningse uitvak tijdens de 78e minuut van de plaatselijke FC versus Ajax. Er was sprake van een ongekende eruptie na de 0-1 van Klaas Jan Huntelaar! En nogmaals toen de goal telde!

21 april 2019 - 13:56

Het was spannend op bezoek bij FC Groningen. Zeer spannend zelfs... Zo spannend dat je naarmate de tweede helft vorderde veel vaker dan je lief was naar de stadionklok begon te kijken. En telkens als je kijkt, zijn er weer te veel seconden weggetikt...

Gelukkig konden we ons in de 78e minuut bezighouden met waar we voor kwamen: juichen, juichen en nog eens juichen! Huntelaar schatte een hoge bal op juiste waarde, want misschien was dit wel het moment waarop hij sinds zijn invalbeurt loerde...

En jawel, Huntelaar ontdeed zich van zijn tegenstander en nam de bal op de pantoffel: tegen de touwen! Juichen natuurlijk! De blijdschap steeg de spits naar het hoofd, waardoor hij zijn shirt uittrok en even later zelfs een rode kaart pakte, maar wat geeft het? Dit weekeinde eventjes niets.

Ook in het uitvak was sprake van blijdschap! Heel veel blijdschap en het steeg ook ons naar het hoofd. Wat denk je anders als er middenin de titelrace een ontzettend belangrijk doelpunt valt? Lekker uit je dak gaan, dat is wat je dan doet! Niks inhouden, feest vieren!

De gebeurtenissen zijn uiteraard vastgelegd door @Ventos, die zijn camera liet draaien. Het filmpje duurt in totaal een minuut of drie, omdat de VAR dus nog goedkeuring moest verlenen. Uiteraard ging het licht definitief op groen, want KJH deed nu niets kwalijks.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >