Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax tikt met Vitesse weer een dominosteentje omver!

Als je optelt, gaat het snel. Als je aftelt, duurt het lang. Zo kun je de driepunter tegen Vitesse (4-2) uitstekend samenvatten. Volop treffers, volop punten, maar d'r staan er nog twee open. Ajax is weer een stapje dichter bij het grote doel, maar het duurt nog een poosje voordat we weten of de missie definitief slaagt.

24 april 2019 - 03:30
fotosajavitopenercar

De thuiswedstrijd tegen Vitesse vormde de afsluiter van een intens blok wedstrijden, met uiteraard als hoogtepunt de dubbele ontmoeting met Juventus. Maar om daar ultiem van te kunnen genieten, is het wel zo fijn als je een midweekse wedstrijd zonder hymne vooraf ook winnend afsluit.

Dat lukte! Op een of andere manier draait Ajax - Vitesse vaak uit op een wat rare wedstrijd, maar Ajax stond constant aan de goede kant van de score. Zo kunnen we de oneffenheden mooi benutten als leermomenten richting de laatste twee opdrachten die nog volgen: FC Utrecht en De Graafschap.

Want we zijn dus stiekem begonnen met aftellen. Hoe kan het ook anders? Nog twee keer winnen en Ajax is kampioen. Het is zo snel gezegd, maar lukt het ook...? Oh, laat het lukken! Zorg dat die schaal straks weer te bewonderen is in Amsterdam. Het kan, het moet, het zal!

Maar we moeten wachten. Er volgt een Ajaxloze week en twee weekeindes zonder eredivisie. Pas half mei weten we definitief waar we aan toe zijn. Dan weten we ook of Ajax zich heeft geplaatst voor de finale van de Champions League. En of het zich bekerwinnaar mag noemen. We hopen op alles! Alleen hebben we nog niets... Wat een seizoen!

Eerst foto's kijken van Ajax - Vitesse, dankzij De Brouwer en Pro Shots. Dan zien we daarna verder.

Als je klaar bent met foto's kijken, laat dan weten of je het eens bent met de uitverkiezing van Matthijs de Ligt. De aanvoerder werd in de JC Arena verkozen tot Ajacied van de Wedstrijd, maar misschien blijkt uit de digitale stemming iets heel anders. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >