Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes Ajax Kids Club zien Ajax de leiding pakken!

Yes! Ajax staat eindelijk weer bovenaan! De mascottes van de Ajax Kids Club zagen hun helden met 4-1 winnen, op bezoek bij Willem II. Een dag later verspeelde PSV punten bij Vitesse. Wie o wie wordt er kampioen? Dat merken we later. Nu eerst een fotoverslag!

08 april 2019 - 13:19
1200-frenkie-willem-ii

Ajax en PSV hebben nu alle twee 71 punten, dus het is onwijs spannend allemaal. We zouden er haast een beetje zenuwachtig van worden. Gelukkig bleven de mascottes van de Ajax Kids Club koel. Zij liepen stoer met hun helden het veld op bij Willem II - Ajax.

Daarna zagen ze vanaf de tribune hoe Ajax met 4-1 won, door doelpunten van Donny van de Beek, Joël Veltman en Hakim Ziyech. Huh, maar dat vierde doelpunt dan? Nou ja, dat was een eigen doelpunt van Willem II. PSV speelde een dag later tegen Vitesse. Dat werd 3-3 en daarmee verloor PSV twee dure punten.

Er zijn nu nog vijf wedstrijden te spelen in de eredivisie. Dat zijn er niet zo veel meer. Pffff, veel te spannend allemaal hoor. 

Nou ja, hieronder kun je nog even terug naar Willem II - Ajax. De foto's zijn van onszelf en van Ajax Images. Ook kun je hier stemmen op de speler van Ajax die jij het allerbeste vond.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >