Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden laten mascottes Ajax Kids Club vier keer juichen!

Ajax heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse met 4-2 gewonnen en dus konden onze mascottes vier keer flink uit hun dak. En het was al zo'n mooie avond, want ze mochten met hun helden het veld oplopen! Supergaaf!

24 april 2019 - 10:35
akc-vitesse-1200

In de spelerstunnel verzamelen en wachten tot jouw helden uit de kleedkamer komen... Als lid van de Ajax Kids Club kun je dat zomaar meemaken. En dat is natuurlijk hartstikke spannend en vooral iets om nooit meer te vergeten.

Als het dan voorbij is, dan mag je lekker een plekje op de tribune zoeken met je vader, moeder, opa of oma. Precies dat is wat de Ajax Kids deden bij Ajax - Vitesse. Vanaf de tribunes zagen ze Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Dusan Tadic scoren. Tadic maakte er zelfs twee! Vergeet je niet te stemmen op de speler die jij het beste vond tegen Vitesse?

Twee is ook het aantal wedstrijden dat Ajax nog speelt in de eredivisie. Twee nog maar! Ajax staat nog altijd bovenaan en speelt nog tegen FC Utrecht (thuis) en De Graafschap (uit). Wie wordt kampioen...? Ajax of PSV... Brrr, wat is het spannend!

Tijd voor de foto's van Ajax - Vitesse. Ze zijn gemaakt door De Brouwer. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >