Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

90 minuten lang, juichen met Neres, gekkenhuis en de pogo!

Zo zeg, ben jij al een beetje bijgekomen van de tweede helft van Ajax - PSV? Wij hebben nog steeds moeite om de dingen onder woorden te brengen. Gelukkig hoeft dat ook niet altijd. Soms volstaat het gewoon om een toffe video te delen!

01 april 2019 - 11:40

En tof is deze video zeker. De beelden zijn natuurlijk van @Ventos en eigenlijk zie je in vogelvlucht de gehele tweede helft aan je voorbij trekken. Je ziet wanhoop, ultiem geluk en feest, in precies die volgorde. De enige juiste volgorde ook.

Maar pfoe, wat scheelde het weinig of het was allemaal anders gelopen. Ajax lag al in de touwen, maar PSV vergat om de genadeklap uit te delen. En als je zoiets vergeet, kan dit je duur komen te staan. Heel erg duur...

Het Ajaxpubliek wierp zich zondag op als de elfde man en deed alles wat in zijn macht lag om de ploeg te ondersteunen. De beloning volgde in de vijfde minuut van de extra tijd toen David Neres opnieuw ontsnapte en de 3-1 liet aantekenen!

Juichen! We juichten het dak eraf. En zie ook het shirt van Neres heen en weer vliegen. Eerst naar boven, even later terug naar beneden. Het is een klein wonder dat zijn shirt zo snel terug was. Ach, die paar seconden hadden we ook wel met negen man overleefd.

Wat een mooie editie was dit van Ajax - PSV! Dat kunnen we wel stellen nu de afloop precies is zoals we graag zien! Ga er eventjes rustig voor zitten, reserveer acht minuten van je tijd en juich gewoon nog een keer! Op naar de ontknoping!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >