Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax masterclass in de meivakantie!

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass in de meivakantie winnen.

11 maart 2019 - 14:49
AJS-masterclass-12001

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen Ajacieden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus let wel even goed op dat je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse masterclass (gericht op keepen of op traptechniek) in de meivakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 17 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Wie weet zien we jou dan snel met een tas en voetbalschoenen!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Zondag speelt Ajax uit bij AZ. Wie was de laatste speler die via een transfer direct van AZ naar Ajax kwam?

[gravityform id="245" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >