Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

VAR: wachten, wachten, nog eens wachten en dan JUICHEN!

Het is na een wedstrijd als die Ajax in Madrid speelde (1-4) altijd wachten tot Ventos beelden online heeft gezet. Ook nu verschijnt er gaaf beeldmateriaal en dat delen we graag met jullie!

06 maart 2019 - 14:44

In de video aandacht voor een cocktail van euforie, woede, ontzetting, ergernis en wederom totale euforie. Je komt het in bovenstaande beelden allemaal tegen. Jullie weten dat vast waarover het gaat: de 0-3 van Dusan Tadic en de vraag of deze treffer telt of niet.

Met de kennis van nu is het fijn om de video te bekijken, maar de Ajaxsupporters hoog en droog bovenin het Santiago Bernabéu beleefden zenuwslopende minuten, net als de supporters thuis op de bank. De VAR nam de hele situatie onder de loep en dat kostte flink wat tijd.

Tijd waarin we de haren bijkans uit ons hoofd trokken!!

De VAR leek er ook maar lastig mee uit de voeten te kunnen. Werkte Noussair Mazraoui de bal nu wel of niet helemaal over de zijlijn? Feit is dat de actie van de Marokkaan de situatie inleidde, waaruit Tadic zo prachtig zou scoren. In de video zie je het allemaal gebeuren en je bent er dan ook getuige van hoe het uitvak ontploft!

Mooie beelden, maar dan wordt het al snel stil. VAR-stuatie, zo lazen de Ajacieden op het scorebord. Het zal toch niet wederom? Minuten gingen voorbij en op de vierde en vijfde etage van het stadion snapte niemand er ook maar iets van. Waarom duurde het zo lang...? Wat hoorde arbiter Felix Brych allemaal in zijn oortje?

Nou, in elk geval na een aantal minuten dat hij naar de middenstip mocht wijzen. Goal Ajax en dus weer een ongekende vreugde in het uitvak. Als het VAR-dubbeltje de goede kant op valt, dan is het achteraf te gek, want dan kun je tweemaal juichen voor een treffer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >