Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

The legendary number 1-4 door de ogen van een Ajacied!

Ja, we zijn ons ervan bewust dat we een beetje hyper en enthousiast doen, maar we hadden het Wonder van Madrid op deze overtuigende wijze gewoon even niet zien aankomen. Dat geldt overigens voor meer Ajacieden, zo blijkt uit onderstaande video!

06 maart 2019 - 10:30

Natuurlijk was Pi Alfa ook van de partij en hij schoot fijne beelden vanuit het uitvak in het Estadio Santiago Bernabéu. Hij zag en legde vast hoe 3877 Ajacieden een avond beleefden die ze nooit, nooit, maar dan ook nooit meer vergeten.

We zien pure euforie, maar ook totale verbazing. De vertwijfeling of het allemaal echt gebeurd is van sommige gezichten af te scheppen. Dat maakt deze video zo mooi. Als het besef eenmaal indaalt dat dingen echt gebeuren, dan zijn we al helemaal niet te stoppen. Dat waren we overigens toch al niet, want de supporters waren sowieso in vorm in Madrid.

Ajax was dat gelukkig ook. En hoe! Genoeg gepraat, check snel de video.

Meer beelden van Pi Alfa checken? Bezoek dan eens zijn Youtube-kanaal.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >