Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Nog één keer nagenieten met de aftermovie van Real Madrid-uit

Wij weten ook wel dat het vizier nu op Fortuna Sittard moet, maar we kunnen het niet laten om nog één keer na te genieten van Real-uit. De mediahelden van Ajax schroefden een toffe aftermovie in elkaar die zeker het kijken waard is!

09 maart 2019 - 11:27

De video begint op Schiphol, waar de selectie en staf zich klaar maakt voor de trip naar Madrid. Er wordt nog even teruggeblikt op de heenwedstrijd in Amsterdam, die ondanks een goed spelend Ajax toch werd verloren. Het Wonder van Bernabéu leek toen nog ver weg.  

De spanning bouwt langzaam op naar de wedstrijd, die uiteindelijk onvergetelijk werd. Ajax gaf Real Madrid bij vlagen voetballes en het uitvak ging samen met de Ajacieden op de thuisvakken negentig minuten lang uit zijn dak.

Gedurende de aftermovie horen we verschillende commentatoren, zowel Nederlands- als Engelstalig. Natuurlijk mogen de iconische woorden van Sierd de Vos die de moeder van David Neres bedankt niet ontbreken.

Afijn, je doet er goed aan om de aftermovie te bekijken en nog even ultiem na te genieten van een fantastische awayday! In de video hierboven zie je de korte variant, maar de langere versie is ook zeker een aanrader!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >