Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes zien Ajax van dichtbij verliezen bij AZ

Wedtrijden tussen AZ en Ajax in Alkmaar zijn altijd spannend en al helemaal als je er als mascotte van de Ajax Kids Club bij mag zijn. De prijswinnaartjes beleefden een spannende dag, maar zagen Ajax wel met 1-0 verliezen... Au!

18 maart 2019 - 11:30
1200-azaja

Ja, kijk en een verliespartij was nu net even niet wat Ajax kon gebruiken... PSV won wel gewoon en dus is het verschil tussen Ajax en PSV weer vijf punten. Kan Ajax dat nog goed maken? De volgende wedstrijd speelt Ajax tegen PSV in de Johan Cruijff Arena en die moet natuurlijk wel echt gewonnen worden!

In Alkmaar ging het in elk geval mis. Ajax speelde niet goed en was de bal steeds snel kwijt. AZ won met 1-0, maar had misschien nog wel meer doelpunten kunnen maken.

Onze mascottes zagen het vanaf de tribune gebeuren, nadat ze eerder met de spelers mee het veld mochten oplopen. Dat was in elk geval hartstikke spannend, al was het verlies van Ajax natuurlijk wel een domper.

Natuurlijk hebben we wel gewoon foto's gemaakt van de dag. Deze vind je hieronder en zijn gemaakt door onszelf en De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >