Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ga jij mee als mascotte naar Willem II - Ajax?

Ajax speelt zaterdag 6 april de uitwedstrijd tegen Willem II in Tilburg. We zoeken stoere mascottes die met de Ajacieden het veld willen oplopen! Zie jij dat wel zitten? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

11 maart 2019 - 14:21
mascottes-1200-wII

Vorig seizoen won Ajax nog met 1-3 in Tilburg. Toch was dat geen makkelijke overwinning, want Ajax had het toen best lastig en kwam zelfs op achterstand! Dat was best even schrikken, maar gelukkig kwam het allemaal in orde. 

Ook de komende wedstrijd tegen Willem II spelen we natuurlijk niet zonder mascottes. We hebben daarom goed nieuws voor jullie. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-11 jaar) die er 6 april maar wat graag bij zijn in het Koning Willem II stadion!

Zodra de wedstrijd begint, heb jij je werk al gedaan. Dan zit jij lekker met je begeleider op de tribune om de Ajacieden aan het werk te zien!

Om kans te maken om met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 17 maart. De winnaars krijgen een mailtje.

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

Prijsvraag: Welke speler van Ajax speelde eerder voor Willem II en wat is zijn geboorteplaats?

[gravityform id="244" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >