Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Een koninklijke avond samengevat in een koninklijk fotoverslag

Het besef moet nog steeds indalen, het valt nog steeds amper onder woorden te brengen. Maar het is gewoon echt waar! Ajax wist Real Madrid in eigen huis met 1-4 te vernederen en plaatste zich op uiterst fraaie wijze voor de kwartfinales! Wat een dag, wat een dag! Gelukkig zijn er foto's!

06 maart 2019 - 04:04
fotosreaajacar

Ajax kwam, zag en overwon in Madrid. Op alle fronten. Binnen de lijnen en buiten de lijnen. Op de pleinen, in de straten en natuurlijk in het stadion. Het 3877 Ajacieden tellende uitvak bewees dat je ook vanaf de vierde en vijfde ring kunt domineren.

We wisten dat het uitvak dit in zich had. Het gebeurt wel vaker dat je vanuit een hoekje Ajacieden hoort zingen of dat het opvalt bij het commentaar of televisie. Maar het uitvak was dit keer slechts een van de vele onderdelen van een fantastische show!

Het uitvak was fantastisch, maar wat te denken van de Ajacieden op het veld? Die waren al even fantastisch. Alles was fantastisch! Het was te gek! Nee, we kunnen het echt niet beseffen. Ook niet bij het in elkaar schroeven van dit fotoverslag.

Echt hoor, wat een tripje was dit! We wisten niet dat Madrid het in zich had om zo leuk te zijn. Alles klopte. Echt alles. Van A tot Z. Hadden we al gezegd dat het geweldig was? Of fantastisch? Het was vooral ongelooflijk! On-ge-loof-lijk!

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, mag je beslissen wie van de veertien Ajaxhelden de boeken ingaat als Ajacied van de Wedstrijd. Dat is in dit geval wel echt een eretitel, hoor! Stemmen doe je via onze speciale wedstrijdpagina!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >