Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Beelden van afterparty aan andere kant ook zeer de moeite!

Er werd flink gefeest in Bernabéu! Links, rechts en in het midden. De beelden vanuit het uitvak kunnen we al wel dromen, maar er werd dus meer gefeest. Ook daar zijn beelden van, omdat er verspreid door het stadion nu eenmaal overal Ajacieden aanwezig waren.

07 maart 2019 - 10:42

Het was geen toeval dat er veel Ajacieden te vinden waren in de buurt van de cornervlag. Het betrof hier relaties en sponsoren van de club, inclusief de spelersvrouwen. Eerst een masterclass make-up en ’s avonds juichen, als alternatieve vorm van awayday.

Maar als er wordt gefeest, dan is het feest. Dan maakt het allemaal niet meer uit. Dan is het gewoon feest. Niels was een van de vele Ajacieden met losse kaartjes. Misschien ken je Niels wel, want hij deelde drie weken terug de video van de Madrileense taxichauffeur met ons.

Niels had prachtig uitzicht op het zoveelste feestje dat de selectie vierde. En ook op deze beelden gebeuren mooie dingen, hoor! Kijk de keepers Andre Onana en Bruno Varela eens uit hun dak gaan. De een blesseert bijna de ander, maar maakt niet uit… Gaan we doorrrr?

Varela lijkt ons op basis van de festiviteiten rondom Real-uit sowieso eentje die je er goed bij kunt hebben in het kringetje tijdens een verjaardagsfeestje. En ook Dusan Tadic gaat lekker uit zijn dak. Prima allemaal. Alle reden om ook dit filmpje snel te bekijken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >