Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubmascottes zien Ajax weer vier keer scoren!

Kleine Ajaxsupporters konden flink genieten de afgelopen dagen. Eerst won Ajax met 4-1 van Real Madrid en zondag vloog het ook over het arme Fortuna Sittard heen. Het werd 4-0! Onze mascottes zagen het allemaal van heel dichtbij gebeuren. Foto's!

11 maart 2019 - 11:02
12002

Buiten regende het, maar binnen had niemand er last van. Het dak van de Johan Cruijff Arena was dicht. Ondertussen verzamelden de spelers in de tunnel om het veld op te komen. In die tunnel stonden leden en winnaars van de Ajax Kids Club al klaar!

Samen het veld oplopen met een van je grote helden is natuurlijk supertof om mee te maken. Je komt ook nog eens op televisie, dus je hebt maandag iets moois te vertellen op school. Natuurlijk hebben we ook een hoop foto's gemaakt. Deze sturen we de deelnemertjes toe per mail, maar hieronder hebben we ook vast wat plaatjes neergezet. 

En Ajax? Ajax deed wat het moest doen en won vrij makkelijk van Fortuna Sittard. Dusan Tadic maakte twee doelpunten en ook David Neres maakte er twee.

Voor je foto's gaat bekijken, hebben we nog wel een vraag aan je! Wie vond jij de beste speler van Ajax tegen Fortuna? Breng hier je stem uit!

De plaatjes hieronder zijn gemaakt door De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >