Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden hebben het heerlijk in Madrid en 'glippen' bij training

We kunnen het iedere club aanraden om de laatste zestien van de Champions League te bereiken. Dan beleef je volop leuke tripjes! Het is niet eens hoe verder je komt, hoe leuker het wordt. Daarvoor blijf je nu eenmaal afhankelijk van je bestemming... Nou, Madrid is fantastisch!

05 maart 2019 - 01:15
trainingrealcar

Het leuke aan Madrid is dat het een grote stad is, met voor ieder wat wils. Je kunt geheel op eigen wijze een paar dagen doorbrengen in de hoofdstad van Spanje en iedereen heeft het prima. Lekker eten, lekker drinken en voetballen kijken!

Het was alleen niet de bedoeling dat er maandag al voetbal werd gekeken. Er was geen publiek welkom bij de afsluitende training. De bobo's mochten naar binnen, supporters niet. Gelukkig zijn Ajacieden brutaal en als je die brutaliteit op goede wijze benut, krijg je soms alsnog wat je wilt!

Zo kon het gebeuren dat een plukje Ajaxsupporters via het Real Café alsnog toegang kreeg tot de laatste training. Een paar euro betalen, biertje erbij en gewoon de training kijken. Dikke prima! Noem het gerust 'nieuwerwets glippen' en geniet ervan, want misschien was dit de laatste keer.

Het mooie is: we zijn pas net een uurtje toe aan de wedstrijddag. Die hebben we nog grotendeels voor de boeg. Nog een dagje heerlijk Madrid, waar het zonnetje schijnt en de biertjes lekker smaken. Nu alleen nog een goed resultaat voor Ajax. Op naar de kwartfinales? Wie weet!

De foto's zijn van Ajax Life, De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >