Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden beginnen goed aan de belangrijke week na Real-uit

Is de week zondag afgesloten of beginnen we juist aan een nieuwe zevendaagse? Dat is een goede vraag. Zeker is dat Ajax drie belangrijke wedstrijden tegemoet ging. De eerste driepunter is binnen, na een leuke middag. Maar er moeten negen punten gepakt worden. En niet minder.

10 maart 2019 - 23:39
fotosajaforcar

Je bent over een tijdje waarschijnlijk vergeten dat Ajax - Fortuna Sittard in 4-0 is geëindigd. We onthouden het potje voetballen van vanmiddag vooral als de wedstrijd na het bezoek aan Real-uit. En er werd opnieuw vier keer gescoord, net als in Madrid.

Gelukkig maar! Want gek genoeg was de marge ten opzichte van PSV voor de aftrap opgelopen tot maar liefst acht punten. Dat krijg je ervan, als je twee wedstrijden achter loopt. Ajax heeft gelukkig alles nog steeds in eigen hand, maar je moet het wel eventjes doen.

De eerste klus is geklaard. Maar er volgen nog twee opdrachten. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Het is namelijk hartstikke leuk om met 1-4 van Real Madrid te winnen en present te zijn in de kwartfinales, maar we willen ook zo graag die schaal. Heel graag!

We kunnen alleen maar hopen dat we woensdag meer van hetzelfde krijgen. Want dan komt die schaal tenminste weer een stapje dichterbij. Althans, dat hopen we dan maar. Er moet een heleboel gebeuren voordat het zo ver is. Als deze vrolijkheid in de Johan Cruijff Arena bewaard blijft, trekken we in mei wel conclusies.

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, zijn we benieuwd of Neres inderdaad ook jouw Ajacied van de Wedstrijd was. We denken te weten waar het op uitdraait, maar het nog wel eventjes gebeuren. Breng jij je stem uit? Dat mag ook op iemand anders, hoor. Klik hier om te stemmen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >