Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dit is fantastisch! Check kwartet Ajaxdoelpunten in 360 graden!

Iedere keer als we willen stoppen met nagenieten, dan dient zich weer iets nieuws aan. En dit is ook gewoon weer heel erg tof. Vandaar dat we de beelden gewoon met jullie delen, ook al is het alweer de zondag na de wedstrijd van dinsdag. Herbeleef de goals van Ajax in 360 graden!

10 maart 2019 - 13:50

Er is vandaag de dag steeds meer mogelijk met camera's, zoals filmen in 360 graden. We weten eerlijk gezegd niet of de Uefa dit iedere wedstrijd doet of dat Real - Ajax een testje was, maar de kans is groot dat de Europese voetbalbond zeer in zijn nopjes is met het resultaat.

En anders zijn wij het wel! Er zijn nu namelijk allerlei nieuwe invalshoeken beschikbaar van de vier doelpunten die Ajax tegen Real wist te maken. En omdat de 360 graden-camera toch draaide, staat die ene goal van 'de Koninklijke' ook op beeld.

Het leuke van een 360 graden-camera is dat je zelf voor regisseur kunt spelen. Zo kun je tijdens de 0-3 van Tadic en de 1-4 van Schöne vooruit kijken naar wat er op het veld gebeurt, maar je kunt net zo goed besluiten om de blik te richten op de tribunes. Je weet precies wanneer Ajax scoort, want je ziet op de thuisvakken plukjes Ajacieden opspringen.

Het is echt geweldig en ook al hebben we de blik inmiddels gericht op de dingen die komen gaan, dit is echt een paar minuten van je tijd waard. Fantastisch gewoon!

Een puntje van aandacht: je moet de video wel kijken in een browser of via de YouTube-app, anders werkt het niet. De Uefa heeft embedden ook verboden, dus als je de video graag wilt checken: klik dan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >