Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor Ajax - Fortuna Sittard!

Ajax speelt zondagmiddag 10 maart in de Johan Cruijff Arena tegen Fortuna Sittard en wij zoeken Ajax Kids Clubleden die met de spelers van Ajax het veld op willen lopen.

18 februari 2019 - 13:12
mascottes-ajafor-1200

De wedstrijd begint pas om 16.45 uur, dus je kunt in elk geval lekker uitslapen. En dat is belangrijk, want we willen je wel een beetje scherp in de spelerstunnel zien natuurlijk. Als spelersmascotte van de Ajax Kids Club kom je immers op televisie, dus een uitgeslapen koppie is dan wel zo fijn, toch?

Lijkt het jou gaaf om eens mee te maken hoe het is om mascotte bij Ajax te zijn? Lees dan snel door en doe mee aan onze prijsvraag.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 24 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Tot einde van dit seizoen word je al lid vanaf 7,50 euro.

Prijsvraag: Ajax won de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 0-2. Welke Ajacied stond met rugnummer 15 op het veld?

[gravityform id="220" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >