Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Succesvolle Ajax Life-pubquiz bij café d’Olde Soldoat in Genemuiden!

SV Ajax kwam naar je toe deze week! Er waren elf teams die zin hadden in een pubquiz met Ajax als hoofdonderwerp. En het grote voordeel? Je kon gewoon op de fiets komen, want de pubquiz vond plaats in café d’Olde Soldoat. Het werd in Genemuiden een bijzonder spannend avondje.

07 februari 2019 - 11:05
pubquizgenecar

Er waren dus elf deelnemende teams en die bleken aan elkaar gewaagd, want een puntje meer of minder kon aan het einde van de avond een groot verschil betekenen. Het leek er lange tijd op dat ‘FC Kinkladze’ er met de hoofdprijs vandoor ging, om uiteindelijk vierde te worden.

Je zou kunnen zeggen dat de pubquiz net zo verliep als het verblijf van Kinkladze bij Ajax, dus de teamnaam was uitstekend gekozen. ‘Beatrix United’ ging er uiteindelijk vandoor met de hoofdprijs. Doe de mannen de groeten bij Ajax - Excelsior, want ze worden rond die wedstrijd als VIP’s behandeld.

Ook de teams van ‘Applaus voor de barmedewerkers’ en ‘Tussenbiertje’ verdienen een eervolle vermeldingen. Ze vielen ook beide in de prijzen: de nummers twee kregen een mooi fotoboek, de nummers drie gingen met een Ajaxsjaal naar huis.

Kortom, we beleefden met z’n allen een leuke avond in Genemuiden! Wie weet kunnen we vaker een pubquiz organiseren buiten Amsterdam. Wie alvast een goede plek weet en enthousiaste deelnemers kan optrommelen, mag zich melden. Eerst is Amsterdam aan de beurt. Daarover later meer.

De foto’s zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >