Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Spannende SV Ajax Pubquiz beslist op half puntje verschil!

De spanning bij de SV Ajax Pubquiz deed maandagavond niet onder voor die in de eredivisie. En laat het verloop van de avond een voorbeeld zijn voor de Ajacieden die tussen de lijnen voor glorie moeten zorgen, want de nummer twee wist in de slotfase de koploper van de troon te stoten. En dus won Team Knoest!

26 februari 2019 - 09:59
pubquizopenercar

Het recept is even simpel als leuk: met een groepje Ajacieden verzamelen in café De Ebeling en vanaf dat moment zijn er geen excuses meer. Dan mag je het laten zien. Sterker nog, je moet het laten zien. Biertje erbij, misschien een schaaltje warm, en antwoord geven op de gestelde vragen.

Van een spelerspaspoort tot een plaatjesronde en van de laatste zevenvoudig kampioen in Ajaxshirt tot een voormalig teamgenoot van onder meer Marco van Basten en Danny Koevermans... Ga er maar aanstaan! Het klinkt simpel, maar dat is het toch echt niet.

Resultaten uit het verleden bieden trouwens geen garantie voor de toekomst. Vraag dat maar aan de winnaars van de vorige quiz. Die beleefden dit keer een zware avond. Net als de koploper, die zo'n beetje de hele avond aan kop ging... Behalve dan net toen de eindstand werd opgemaakt.

Laat Team Knoest een voorbeeld zijn voor wat er dit seizoen nog komen gaat. Dan liggen er meer mooie avondjes in het verschiet!

De foto's van zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >