Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes juichen zes keer voor Ajax!

De mascottes van de Ajax Kids Club hadden er zin in zaterdag en gelukkig had Ajax dat ook. Tegen VVV maakten de Ajacieden zes doelpunten, dus er viel heel wat te juichen in de Johan Cruijff Arena.

04 februari 2019 - 10:20
1200-ajax-vvv

Je zal als lid van de Ajax Kids Club maar die prijsvraag winnen... Die prijsvraag waarmee je een plekje als mascotte kunt grijpen. Bij Ajax - VVV (6-0) waren er weer veel prijswinnaartjes van de partij. En zij beleefden een supertoffe avond!

Ze kregen allemaal Ajaxkleren aan en gingen in een vol stadion op de foto met Lucky en de mascottes van VVV. Dan snel naar de spelerstunnel, want de wedstrijd stond op het punt van beginnen en als mascotte mag je dan met een speler het veld op. Hoe tof is dat? Nou, heel tof natuurlijk! 

En ook best spannend natuurlijk, want plots klinkt het clublied en dan weet je: we gaan het veld op! Aan de hand van Matthijs, Donny, Hakim of Andre het gras op. Al dat publiek en al die camera's. Wauw! En dan snel naar de kant, warme kleren aantrekken en een plekje zoeken op de tribune, zodat je niks mist van de wedstrijd.

Op de tribune werden de mascottes getrakteerd op doelpunten van Hakim Ziyech, Kasper Dolberg, Dusan Tadic, David Neres, Klaas Jan Huntelaar en Donny van de Beek. 6-0! 

Fotomeneer De Brouwer was natuurlijk ook van de partij en hij maakte de plaatjes hieronder. Wil je nog stemmen op de Ajaxspeler die jij het beste vond? Dat kan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >