Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Hier zijn de eerste beelden: Ajax neemt Tunnel Club in gebruik

Het is voor de ultra-vips van de vips en dan daar weer de vips van. Zo wordt de Tunnel Club omschreven door iemand die zondag van de partij was. Ho, wacht eens even? De Tunnel Club, zondag? Jazeker. Ajax nam die deze week in gebruik.

18 februari 2019 - 13:51
tunnelclubcar

Je hebt er misschien al wel eens eerder van gehoord, maar ongeveer een jaar geleden kondigde Ajax aan dat het de Tunnel Club ging introduceren. Het is hiermee de eerste Nederlandse club, al wordt het kunstje in feite afgekeken van Manchester City.

De thuiswedstrijd tegen Real Madrid vormde de aftrap van de Tunnel Club, maar het viel ons pas op na Ajax - NAC (5-0) omdat er diverse berichten op sociale media verschenen. Op basis van verschillende posts krijg je een goed beeld van wat daar nu gebeurt.

Wat er dan zoal gebeurt? Je kunt er dineren en als je door het glas kijkt, heb je kans om spelers te spotten. Links de kok, rechts een Ajacied. Zo kun je soort van oog in oog komen te staan met Matthijs de Ligt, zonder dat de aanvoerder ook maar iets in de gaten heeft.

De glazen wand is er namelijk zo eentje zoals je die wellicht van een Netflix-serie kent, als er in een detective weer iemand wordt verhoord. De collega’s van de ondervrager kijken mee, de ondervraagde heeft geen benul wie er meekijkt.

We hoorden dat de eerste ervaringen in de Tunnel Club een groot succes zijn, maar het is niet zo dat je kaartjes kunt kopen om dit alles ook eens mee te maken. Het komt neer op het huren van een skybox, maar dan dus voor de ultra-vips van de vips en dan daar weer de vips van.

We hebben onderstaande foto’s overigens gevonden in de Insta Stories van Anouk Hoogendijk. Check het account van Raoul Adelaar voor meer bewegend beeld van een dagje Tunnel Club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >