Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

En weer glipt het Ajax door de vingers tegen Real Madrid...

Zo dichtbij maar toch zo ver weg. Er gebeuren altijd gekke dingen als Ajax het opneemt tegen Real Madrid, maar het kwartje valt nooit eens de goede kant op. Hoeveel doelpunten zijn er wel niet om dubieuze redenen afgekeurd? Het was weer raak. Of niet dus... Als je dan ook kansen mist, ga je met 1-2 onderuit.

14 februari 2019 - 03:31
fotosajareacar

En zo was het Real Madrid dat zichzelf een prima uitgangspositie verschafte op de volgende ronde. De winnaar van de laatste drie Champions Leagues moest er keihard voor werken, maar in de score zie je dat niet terug. Ajax had meer verdiend. Ook dat ontbreekt echter in de score.

Wat als Nico Tagliafico zijn ploeg inderdaad op 1-0 had gekopt en het doelpunt wel gewoon had geteld? Wie weet was het dan wel weer zo'n magische avond geworden! Het was nu vooral een bijzondere avond, maar dan wel door precies de verkeerde reden.

Je doet er verder niets aan. Soms zit het mee, soms zit het tegen en er was aanleiding voor de VAR om het doelpunt af te keuren. Het was al bijzonder fijn om Ajax tegen het slot van de wedstrijd op gelijke hoogte te zien komen. Misschien wilde het daarna wel net iets te veel...

Precies toen sloeg Real voor de tweede keer toe. Het neemt 1-2 mee naar Madrid en het wordt voor Ajax daardoor onwijs lastig om deze scheve situatie nog recht te zetten. Maar opgeven? Dat nooit! Het is nog niet gespeeld.

De foto's van het heenduel zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd! De stembussen waren de vorige potjes ook 'gewoon' open, maar toen was er weinig aanleiding om te stemmen. Ondanks de nederlaag is die aanleiding er nu wel. Stemmen kan via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >