Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

De hele mikmak kort voor Ajax - Real, gaaf!

André Rieu was woensdag even terug in Amsterdam om het publiek op te warmen voor Ajax - Real Madrid (1-2). Hij had uiteraard zijn viool meegenomen en dus kon het traditionele vlaggetjes zwaaien beginnen. Dit werd uiteraard op video vastgelegd en dus kunnen we op herhaling!

14 februari 2019 - 13:30

Het was de vierde keer keer dat de violist Amsterdam aandeed om het publiek te vermaken bij een wedstrijd van Ajax. Het begon ooit in 1995, toen Ajax de halve finale in de Champions League speelde tegen Bayern München. In de rust bespeelde de vioolvirtuoos toen het voltallige Olympisch Stadion met de Second Waltz.

Zo mooi als toen wordt het natuurlijk nooit meer. Sommige dingen zijn niet te evenaren, maar dat neemt niet weg dat het tof was de Limburger voor de aftrap van Ajax - Real Madrid zijn ding te zien doen.

In 1995 gebeurde dat nog in een soort spookachtige sfeer, door het bengaalse vuur op de tribunes en de soort van mistvorming die daardoor ontstond. Tegenwoordig is er vooral sprake van een sprookjesachtige sfeer door de lichtshow in de Johan Cruijff Arena.

Tijden veranderen nou eenmaal, maar het was mooi om Rieu weer eens te treffen. Ajax Noord B pakte zijn camera en legde het muzikale intermezzo vast voor het nageslacht. En ook voor jullie, zodat we de boel nog een keertje kunnen herbeleven. 

En wil je 1995 nog eens meemaken? Check dan de tweet van Ajax hieronder.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >