Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax werkt aan het doelsaldo en loopt ook nog in!

Het is de laatste weken alles of niets met Ajax. Duels met NAC zijn gelukkig wel vaker het begin geweest van een mooie reeks en we kunnen alleen maar hopen dat dit nu ook geldt. Dan kan het nog wel eens een zeer spannend slot van de competitie worden!

17 februari 2019 - 19:07
fotosajanacopenercar

De Ajacieden kwamen tegen NAC in ieder geval enthousiast uit de startblokken, maar het leverde niet direct doelpunten op en vroeg of laat krijg je dan een kleine terugslag. Die terugslag kwam dit keer rond het halfuur en eventjes ging er niets meer goed.

Daardoor sloegen toch de twijfels toe: kan Ajax het alleen tegen Real Madrid of kan het zich ook opladen voor de eredivisie? Het lijkt erop dat dit laatste het geval was, want toen er eenmaal een gaatje was gevonden, werd de defensie van NAC ook kapot getrokken.

De score stokte bij 5-0 en had misschien nog wel iets verder opgevoerd kunnen worden, maar qua doelsaldo is het gat met PSV is alvast gedicht. Nu die marge van vier punten nog naar beneden krijgen in aanloop voor PSV-thuis. Wie weet, wie weet. We krijgen toch weer hoop…

Vorige keren verliep de ontmoeting met NAC ook niet direct fantastisch, maar volgde er een reeks die je wel zo mag kwalificeren. Als dat nu weer gebeurt, waarom niet? We leven tussen hoop en vrees, maar in ieder geval deze week zijn we optimistisch. Kom maar op!

De foto’s zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Ben je klaar met foto’s kijken? Stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd! We zijn benieuwd wie jij de beste speler vond. De naam van Tagliafico werd in het stadion omgeroepen, maar nu mag je zelf beslissen. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >