Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax schrikt niet van achterstand en wint uit bij ADO

Was het groots? Nee. Was het belangrijk? Oh, jazeker! En uiteindelijk stond er gewoon een heel mooie eindstand op het scorebord. Ajax was met 1-5 te sterk voor ADO Den Haag en daarmee is eindelijk de eerste uitzege van 2019 een feit. Het werd ook wel eens een keertje tijd!

24 februari 2019 - 16:54
fotosadoajacar

Het liep goed af en we zijn allemaal blij en gelukkig om uitgerekend deze week van ADO te winnen, maar de schrik sloeg ons toch eventjes om het hart. Voor de derde keer in drie uitduels sinds de jaarwisseling kwam Ajax op achterstand. En dat bijna halverwege de wedstrijd.

Gelukkig was de wedstrijd nog niet helemaal halverwege en werd direct gestart met repareren. Zo kon het gebeurden dat de Ajacieden alsnog met een positieve marge aan de thee zaten. 'Helemaal niets in Amsterdam', was amper ingezet of het was twee keer raak.

En ook de timing van de overige drie treffers mocht er zijn. Die vielen namelijk stuk voor stuk in het Haags Kwartiertje. Er werd al naar de klok gekeken om te zien of er kon worden afgeteld, maar zo ver kwam het niet. De wedstrijd was dus al beslist, maar Ajax voerde de score een keertje op.

Vijf keer scoren op bezoek bij ADO is natuurlijk altijd goed. Zeker nu. Vooral omdat Ajax het echt eventjes nodig had om weg uit Amsterdam zo'n resultaat neer te zetten. Uitwedstrijden kunnen in het vervolg van de competitie wel eens van grotere invloed blijken dan thuisduels. Een eerste goede stap is vandaag gezet.

De foto's zijn van Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, vinden wij het leuk als je wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Diverse spelers stelden zich kandidaat. Denk sowieso aan Van de Beek en Dolberg. Wie geniet jouw voorkeur? Laat het ons weten en breng je stem uit op onze speciale pagina!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >