Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden scoren erop los bij Ajax - NAC!

Ajax - NAC Breda eindigde in een fijne 5-0, maar er vielen zondag nog veel meer doelpunten in de Johan Cruijff Arena! Onze fotograaf zag het gebeuren en kiekte een hoop plaatjes.

18 februari 2019 - 11:49
1200-ajanac

Het was lekker voetbalweer en Ajax had er zin in tegen NAC en maakte vijf doelpunten. Alle prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club kregen dus genoeg te juichen op de tribune. Ze hadden sowieso een uitstekende dag!

Een deel van de winnaars ging vlak voor de aftrap met de spelers het veld op en het andere deel zagen we terug in de rust. Twaalf stoere Ajaciedjes kwamen met Lucky het veld op voor de Ajax Fun Games: een wedstrijdje zes tegen zes. 

Twee keepers en tien spelers. Eén voor één mogen ze vanaf de middenlijn op het doel afrennen en proberen te scoren. En dat in een volle Johan Cruijff Arena, waarbij iedereen naar je kijkt. Brrr, dat is best spannend. En spannend werd het, want het werd wel 4-4!

Na de ereronde mochten de supportertjes weer lekker op de tribune gaan zitten. Daar zagen ze hoe het echte Ajax ook nog flink wat doelpunten maakte. Wie vond jij de beste speler van Ajax? Breng hier snel je stem uit.

De leuke foto's hieronder zijn van De Brouwer. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >